OUTSIDE THE BOX

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Michel van Steenbergen

OUTSIDE THE BOX 1: BIZZEY x KALIAN Sams

In aflevering 1 zien we rapper Bizzey en Kalian Sams, Hoe brengt Bizzey met een verleden als Honkballer het ervan af in de hoofdklasse challenge.

Outside the Box wordt gepresenteerd door Roelie Henrique en in deze aflevering zien we Bizzey die vroeger zelf heeft gehonkbald samen met Kalian Sams ze praten samen over de sport,muziek en swag! 

OUTSIDE THE BOX 2: Davy Klaassen x Diego Markwell & Jiorgeny Casimiri

In aflevering twee zien we Ajax en Oranje international Davy Klaassen die een passie voor Baseball heeft en fan is van de Toronto Blue Jays. 

Kan Davy een Honkbal slaan en hoe is hij fan geworden van de Blue Jays en hoe ervaren Diego en Jiorgeny de Blue jays als oud en huidig speler van de Blue Jays.

OUTSIDE THE BOX 3: Yuki Suguwara x Rick van den Hurk

Voetbal vs Honkbal….wie wint deze battle! 

In aflevering drie praten Rick en Yuki samen over Honkbal en sport in Japan en gaan ze samen elkaars sport spelen in een Voetba vs Honkbal battle! 

OUTSIDE THE BOX 4: DUDLEY x JANDINO

In aflvering 4 is Jandino Asporaat te gast, Hij praat over zijn project ”New Korsou” en gaat samen met Dudley Leonora op pad om te kijken of het lukt om honkballen te slaan. Kan Jandino een bal slaan?